Reclama noua sau brand-ul vechi?...

Posted: Thursday, February 12, 2009 by Ionut in
2

          Recent mi-a aratat cineva o reclama la blugi Levi`s. Ar fi fost premiata la un moment dat, insa intrebarea mea este, ce cumparam in ziua de azi? O noua reclama care lauda abilitatile extraordinare ale unui nasture, banal ce-i drept, dar pus pe slitul unor blugi cu renume, sau cumparam traditia si calitatea oferita de un personaj care a pornit totul cautand aur in "vestul salbatic"?

                                                                  Ne auzim....curand.

2 comments:

  1. Anonymous says:

    In ziele noastre o reclama e realizata si ca sa impresioneze, sa socheze. Lumea stie ce poate sa faca o pereche de blugi... acum incercam sa iesim din banal... sa folosim imaginatia... sa ne facem cunoscuti prin ceva special ;) Astfel atrage cumparatorul prin noutatea unui simplu videoclip de 60 de secunde...

  1. Anonymous says:

    O reclama e facuta sa te prosteasca ! iti arata ce ar fi mai bun cand totu defapt este invers ! ia blugi de la noi ca sunt 2 mil .... eu imi iau de la bazar ca cu 2 mil imi iau 4 diferite ! cine iese in castig !? eu ca am in ce sa ma schimb mai des sau cel cu levis care tre sa`i mai poarte si jegosi ca de ! e de firma ! la ce salarii sunt in ziua de azi cele mai bune produse sunt alea fake ! FLOPPY !