Din codrul bunelor maniere

Posted: Thursday, March 26, 2009 by Ionut in
1



 

Hello sunshine

 

                Mult timp a mai trecut de cand nu v-am mai incantat sau dezgustat cu un articol/site nou. Sa va plictisesc cu o introducere filosofica pe baza a ceea ce s-a intamplat si de ce nu am mai scris? Eu zic ca nu. Sa trecem direct in subiect.

                Am pretentia ca majoritatea cititorilor sau chiar toti sa fie persoane care sa nu se recunoasca prin fapte si gesturi din urmatorul site. Site care ii prezinta detaliat, inclusiv denumirea latina, pe acele specimene de oameni, de care toti incercam sa ne ferim, sau de care toti ne minumam indiferent unde suntem, pe strada, in mall, la birou sau in cinema.

                Nu va mai plictisesc, si va las sa va uimiti si voi, cat de bine sunt descrisi, cocalarii, pitipoancele, mitocanii si marlanii din ziua de azi.

http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php


                                                                                Ne auzim…curand.

Care-i mai patriot?

Posted: Tuesday, March 10, 2009 by Ionut in
0

Hello sunshine….

 

De mult nu am mai scris, din lipsa de inspiratie, timp, chef s.a. Si de data asta vreau sa ii multumesc Alexandrei, ca m-a scos din “ceata”.

Intrebarea articolului este “Cat sunteti de patrioti?”. Cu totii stim cat de frumoasa tara avem, cate are de oferit (daca nu au furat politicienii totul), insa putini dintre noi ar arbora un steag in berna de 1 Decembrie, sau putini stiu cu cati de “o” se scrie cuvantul “loser”(chiar daca nu este din dictionarul lb. romane, veti vedea relevanta in timpul testului). Cand iesim afara (strainatate), ne mandrim cu tot ce-i mai roz la noi in tara, dar aici strigam in gura mare “Romania e de cacat!”. Nu, nici eu nu sunt foarte patriot, insa nu ma vei auzi niciodata sa confund pictura cu sculptura in cazul lui Brancusi. Sa nu va mai plictisesc o sa inchei articolul cu salutari de bine pentru cei care stiu unde este Timisoara pe harta, si cu o palma pentru cei care il confunda pe Duckadam cu handbalul.

 

http://teste.sirb.net/roman/

Ne auzim...curand.

Eu cu cine seman?

Posted: Wednesday, March 4, 2009 by Ionut in
1

                  Hello sunshine...

                Buna intrebare. V-ati gandit vreodata de ce doar cei de la Hollywood pot fi mari vedete? Doar pentru ca ei s-au nascut in America si noi in Romania? Posibil. De curand am gasit o metoda de a deveni macar pentru o secunda o vedeta sau macar sa seman cu una. La mine a iesit Stephen Hawking, cine o mai fi si ala... Voi cu cine semanati?


                                                                                     Ne auzim...curand.