Din codrul bunelor maniere

Posted: Thursday, March 26, 2009 by Ionut in
1



 

Hello sunshine

 

                Mult timp a mai trecut de cand nu v-am mai incantat sau dezgustat cu un articol/site nou. Sa va plictisesc cu o introducere filosofica pe baza a ceea ce s-a intamplat si de ce nu am mai scris? Eu zic ca nu. Sa trecem direct in subiect.

                Am pretentia ca majoritatea cititorilor sau chiar toti sa fie persoane care sa nu se recunoasca prin fapte si gesturi din urmatorul site. Site care ii prezinta detaliat, inclusiv denumirea latina, pe acele specimene de oameni, de care toti incercam sa ne ferim, sau de care toti ne minumam indiferent unde suntem, pe strada, in mall, la birou sau in cinema.

                Nu va mai plictisesc, si va las sa va uimiti si voi, cat de bine sunt descrisi, cocalarii, pitipoancele, mitocanii si marlanii din ziua de azi.

http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php


                                                                                Ne auzim…curand.

1 comments:

  1. ascult zilnic Radio Guerrila , iar din toata enciclopedia asta vor scoate si o carte din "fauna urbana", deschisa pentru toti cei care vor sa se regaseasca:))
    E bine totusi ca sunt oameni (catzavencu&guerrila ppl) care mai ofera un aer proaspat in toata zarva asta satirico-trista a romanilor.