Motivat pana la capat!

Posted: Tuesday, February 16, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.


Am ramas uimit. Se pare ca si cei de la Nike, stiu sa faca reclame motivationale ca si cei de la Adidas. Ce au pus ei in miscare in acest spot, este ceea ce ne lipseste noua, atunci cand cadem fizic sau psihic in incercarea noastra de a reusi ceva. Toti am avut momente cand am vrut sa lasam totul balta, doar pentru ca nu mai puteam de durere de picioare/maini sau pentru ca toata lumea era impotriva noastra, dobitocul de sef vroia sa ne puna bete in roate neaparat, indiferent de proiect, colegul invidios ti-a furat ideea si s-a laudat cu ea. Mai multe insa va las sa comentati voi, daca chiar citeste cineva ce scriu eu aici .



Ne auzim...curand.

Fan infocat!

Posted: Saturday, February 13, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


De data asta ma adresez fanilor sportului rege (adica fotbalul fetelor). Toti am sustinut sau inca sustinem cate o echipa de fotbal, mai mic sau mai mare, locala sau internationala. Toti am urlat, am injurat, ne-am bucurat cand acestia au castigat sau au pierdut.
O categorie speciala a fanilor fotbalului, sunt suporterii americani (care il mai numesc si soccer, blasfemie). Insa cine ar fi crezut ca la ei, femeile sunt asa infocate incat sa faca asemenea gesturi. Baieti va las sa va delectati, si sa va si mirati, oare sunt adevarti?


http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/international/2010/02/03/mexiko-fussball-fan/sexy-fan-zeigt-busen-im-video.html

Ne auzim...curand.

Super bowl = Super cash!

Posted: Friday, February 12, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


Toata lumea stie ce este fotbalul american. Insa putini stiu ca finala unui sezon intreg se numeste Super Bowl. Si aproape foarte putini stiu cati bani se castiga din acest eveniment care tine 4 ore. Ganditi-va doar ca un spot de 30 de secunde, in oricare sfert, costa 2-3 milioane de dolari. Wow. Asta da pret de criza. Iar profitul pe anul trecut a fost de 206 milioane de dolari, cand cei de la NBC transmiteau evenimentul. Anul acesta, cei de la CBS inca nu au difuzat cifrele exacte.

Unele din aceste spoturi sunt chiar amuzante, altele sunt doar banale. Dar mai multe va las pe voi sa vedeti si sa va dati cu parerea.



P.S. Ca sa vezi meciul in direct la TV, trebuie sa platesti o suma in jurul a 50 de dolari. Anul acesta 100 de milioane de americani au platit ca sa vada meciul.


Ne auzim...curand.

Avatar vs. Pocahontas!

Posted: Thursday, February 11, 2010 by Ionut in Labels: , , , ,
0

Hello sunshine.


Toata lumea cred ca a vazut cea mai noua capodopera a lui James Cameron, mega-incasatorul de bani, AVATAR.
Cand am cautat sa imi iau si eu filmul, am gasit la commenturile lasate de cei care l-au vizionat, un tip cu o afirmatie care iti da de gandit, macar pentru o secunda.
Iata ce spune "gagiul" (scuze pentru calitatea imaginii):


Va las pe voi sa trageti concluziile.

Ne auzim...curand.

Long time ago!

Posted: Wednesday, February 10, 2010 by Ionut in Labels: ,
1

Hello sunshine.


Nu ne-am mai auzit de mult, desi stiu ca nu am cititori, sau cei care m-au citit au ajuns dezamagiti de lunga mea pauza. Sa tot aproape un an de cand nu am mai postat ceva pe "bloguletul" meu simpatic.
Promit ca de-acum sa nu mai iau pauza mai lunga de o saptamana.

Pana una alta, va las in compania simpaticei blonde din videoclip (ce tampenii mai posteaza unii pe youtube, dar cine stie cum ajung si eu acolo).



Ne auzim...curand.