Fara titlu!

Posted: Saturday, March 27, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Wow. De ce incep postul cu asa ceva, o sa realizati imediat ce terminati de citit. "This man is outstanding", zice un tip in filmulet. Chiar asa este. Mie mi s-a ridicat parul pe mana cand am vazut primul minut. Esref Armagan este dovada ca oamenii pot reusi sa faca lucruri extraordinare desi pare imposibil la inceput. Este omul care ne spune nu va mai plangeti ca nu va inteleg parintii, ca ati luat o nota mica la un examen sau ca soacra va critica gatitul.
Nu mai are rost sa va mai tin in asteptare, pentru ca eu sunt nimic pe langa Esref.






Ne auzim...curand.

Efectul decolteului!

Posted: Monday, March 15, 2010 by Ionut in Labels: ,
2

Toata femeile, cand isi incep cariera, automat isi desfac un nasture in plus la camasa, astfel incat superiorul sa aiba o mai buna vedere catre decolteu. Poate sunt misogin acum, fetelor, dar in 90% din cazuri, dupa parerea mea, asa este. Ce nu face o diploma si un CV impresionat, face un bust generos si un decolteu si mai si. Va las si pe voi sa vedeti, pe ce se bazeaza aprecierile mele.







Orice parerea ati avea asupra subiectului, nu puteti spune ca acest video nu v-a facut sa zambiti cel putin. Eu unul era sa cad de pe scaun de ras.




P.S. Nu va suparati doamnelor, pana la urma in spatele unui barbat de succes este o femeie puternica.




Ne auzim....curand.

Caritate sau nebunie?

Posted: Thursday, March 11, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Cu totii am facut acte de caritate in viata. Unii mai mari, altii mai mici. Insa sigur toti am dat 1 leu copilului din autobuz sau batranei de la coltul strazii, desi toti au aceeasi "poezie" si unii merita mai mult sau mai putin banii. Insa ce a facut omul asta, nu stiu inca unde sa incadrez. Sper sa ma ajutati voi, poate imi deschideti mintea.


http://www.pariori.ro/stiri/12424/a-lasat-mostenire-bilete-de-pariuri-cistigatoare.htm#

P.S. Uitati-va ce alte donatii a mai primit fundatia. Alea sigur sunt donatii originale.

Ne auzim...curand.