Ridicol sau Pasional?

Posted: Tuesday, April 27, 2010 by Ionut in Labels: , ,
4

Hello sunshine.

Am ramas masca. Am facut si eu postere in facultate, unele reusite altele mai putin reusite, dupa mintea mea de atunci. Insa mintea mea de acum este cam confuza din cauza idei de promovare a lui Horia Brenciu. Adica inteleg sa fie ceva romantic si in acelasi timp amuzant. Dar am impresia ca posterul lui este dincolo de amuzant atingand ridicolul. Si totusi, imediat, ceva ma trage inapoi spre romantic si amuzant. Cred ca am luat-o razna. Tu ce parere ai despre "capodopera" lui Horia?

Click pe poza pentru a mari


Ne auzim...curand.

Fotbal vs. Muzica clasica!

Posted: Tuesday, April 20, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Stiu domnisoara ca nu ti-a placut faptul ca am divulgat secretul vostru intregii populatii de barbati a planetei. Asa ca mai bine nu citesti nici postul urmator. Dar daca ai intrat, poti sa te uiti la video. De data asta nu imi mai dau eu cu presupusul cum ca barbatii sunt superiori si femeile inferioare. De data asta o zice o echipa de oameni destepti. Bine, filmul nu spune exact asta, dar se leaga de ce prefera sa faca seara un barbat si ce prefera o femeie. Baieti savurati asta, si va rog, in seara cea mare, nu faceti ca persoanele din sala.







Ne auzim...curand.


P.S. Multumesc lui M.M. Stoica, baietii stiu cine e, pentru film. www.mmstoica.ro

Totul despre femei!

Posted: Sunday, April 18, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Gata, dupa momentul de relaxare, a venit momentul pentru o noua "pilda" a la Ionut. Acum vorbesc special pentru noi barbatii, asa ca daca esti baiat/barbat, nu spune ca e prea lung filmuletul. Urmareste-l cu atentie, caci ai de invatat din el. Cu el am reusit sa ajung la performante extraordinare, you know what I mean hehe. Deja te vad dupa filmulet, relaxat pe canapea, in fata televizorului, si "raul necesar" langa tine vorbind, despre orice, cum le sta in obisnuita. Sunt sigur ca o sa devin un guru pentru tine, o sa facem o spirala doar a barbatilor (suna gay la naiba). Gata ca incep sa vorbesc prostii, vizionare placuta "dude".







Ne auzim...curand.




P.S. Daca nu stii cum sa opresti melodia din blog, scroll pana jos si ai playerul la dispozitie. (Simteam eu nevoia sa fac pe desteptul, daca tot am deslusit secretul femeilor)

Zambeste!

Posted: Saturday, April 17, 2010 by Ionut in Labels:
3

Hello sunshine.

Dupa un post despre foamete si saracie, atat de "greu" pentru minte si suflet, m-am gandit sa iti aduc un zambet pe fata.

Click pe poza pentru marire


Ne auzim...curand.


P.S. Cei care au zambit, macar pentru o secunda, atunci cand au vazut imaginea, sunt rugati sa lase un comment.

Melteni vs. Foamete!

Posted: Friday, April 16, 2010 by Ionut in Labels:
1

Hello sunshine.

Stiu ca te-ai gandit de multe ori, vai ce prost o duc cu banii, la scoala sau la munca. Viata asta e asa de nasoala, toate sunt impotriva mea. Si cel putin odata ai zis "imi doresc sa nu ma fi nascut in Romania". Meltenii cei doi din filmulet au zis si ei la fel si au plecat pe meleaguri mai "calduroase". M-au facut sa rad cu hohote, m-au enervat, dar cel mai tare m-au socat pentru ca nu si-au dat seama de fapt ca Romania, asa cum e ea, este mai buna decat cel putin o alta tara unde se intampla lucruri ca in poza de mai jos. Multumesc Filis pentru poza, dar socul este prea mare si mesajul nu trebuie sa ramana doar la mine. Asa ca ti-l trimit si tie, cu gandul ca macar pentru o secunda vei, vedea Romania cu ochi mai buni.


Urmareste mai intai meltenii si apoi trage un ochi peste poza, efectul va fi mai puternic. 









Click pe poza pentru marire


Ne auzim...curand.


P.S. Sper ca totusi emotia nu va fi asa de puternica, ca si pentru fotograf, caci nu te vreau pe constiinta.




Ilegal de proasta!

Posted: Wednesday, April 14, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Ai vrut showbiz autohton, uite aici mama lui de showbiz. Mai degraba l-ai putea chema "apogeul pitipoancelor", insa ilegal de proasta merge spus de asemenea.
Stau si ma gandesc, chiar asa mult conteaza ca aia da bine pe sticla, ca oricum rar se vede langa ceilalti invitati sau langa moderator? Spune si tu, chiar deschizi televizorul numai pentru silicoane si fund, sau pentru ca e amuzant Morar sau  chipes Mircea Badea (aici mint cu nerusinare, haha)? Am stat toata ziua si m-am gandit ce sa iti scriu, caci nu imi gaseam cuvintele ori de uimire ori de prea mult ras. Nu te mai plictisesc, vizionare placuta.






Ne auzim...curand.


P.S. Click pe play, acolo unde e fata lui Morar pentru soc.

Degetul magic!

Posted: Wednesday, April 7, 2010 by Ionut in Labels: ,
1



Hello sunshine.

M-a lovit peste noapte. De ce tot scriu eu la plural? Ar fi mai bine sa scriu mai personal. Asa ca trec direct la subiect. Sper ca ai mancat bine, te-ai odihnit, te-ai dus in multe vizite la nasi, bunici, fini, matusi, purcei, catei de Pastele care tocmai s-a terminat. Acum e randul sa trecem iar la treaba. Filmuletul nu are nici o legatura cu sarbatoarea. Dar ar fi patetic sa pun o cantare gospel, sau eu mai stiu ce cruci si icoane aparute in ipsos sau gel de par. Asa ca te las cu fratii astia dementiali. Eu unul nu m-am plictisit deloc la filmuletele lor, iar asta e cel mai amuzant.







Ne auzim...curand.

Ajutor...

Posted: Friday, April 2, 2010 by Ionut in Labels:
1






Hello sunshine.


Acum voi vedea daca ma citeste cineva sau nu. Trebuie sa fac o schimbare, caci nu se mai putea asa simplu, alb. Am o intrebare in stanga "Care este cel mai aratos skin pt blog?" Aveti mai jos cele 3 variante de skin pentru vizualizare, apoi va rog sa votati.




Astept raspunsurile voastre si va multumesc pentru ajutor.

                                           Ne auzim....curand.


P.S. Daca cineva are alta propunere, il rog sa o lase in sectiunea comments, sub forma de link.




Dupa 3 zile de voturi, greyzed castiga la limita de 1 vot. Multumesc celor care au votat.

Sampon...extraordinar!

Posted: by Ionut in Labels: , , ,
0



Hello sunshine.


Doamnelor si domnisoarelor, stiu ca e Saptamana Sfanta, sau a Patimilor sau cum se cheama ea. Va prezint, sau mai bine spus CNA va prezinta cel mai bun sampon impotriva caderii parului. Posibil unii dintre voi sa fi vazut deja acest spot, dar pentru cei care nu l-au vazut, va spun de pe acum. Produsul nu se gaseste in farmacii, asa ca nu va grabiti dupa ce vizionati sa iesiti pe usa.
Barbatilor o sa le placa, poate chiar o sa inceapa campanie acasa, de remediu impotriva caderii parului. Nu va mai retin cu vorbe plictisitoare, si va prezint FOLTENE (al doilea remediu eficient impotriva caderii parului).






Ne auzim...curand.