Ridicol sau Pasional?

Posted: Tuesday, April 27, 2010 by Ionut in Labels: , ,
4

Hello sunshine.

Am ramas masca. Am facut si eu postere in facultate, unele reusite altele mai putin reusite, dupa mintea mea de atunci. Insa mintea mea de acum este cam confuza din cauza idei de promovare a lui Horia Brenciu. Adica inteleg sa fie ceva romantic si in acelasi timp amuzant. Dar am impresia ca posterul lui este dincolo de amuzant atingand ridicolul. Si totusi, imediat, ceva ma trage inapoi spre romantic si amuzant. Cred ca am luat-o razna. Tu ce parere ai despre "capodopera" lui Horia?

Click pe poza pentru a mari


Ne auzim...curand.

4 comments:

  1. Agatha says:

    Exact care parte ti se pare "romantica"????!!!!

  1. Agatha says:

    Pe mine una, Gheorghe ma duce cu gandul la Gheorghe Gheorghiu. Iar undeva in tara asta un copil sigur mai plinge de frica lui

  1. Ionut says:

    Romantic ideea de culoare, aranjamentul, barbatul fermecator care zambeste in stil r`n`b si inceputul propozitiei: "I`ll be your...."

  1. Agatha says:

    Deci: care culoare? e alb - negru, sau poti sa zici gri (banuiesc ca asta e culoarea); e Brenciu in mijlocul pozei (cred ca au facut cursuri de aranjament); pentru urmatorul punct ma vad nevoita sa ma repet - e Brenciu in mijlocul pozei; iar continuarea poate fi "I'll be your child abuser"