Becalizarea Romaniei!

Posted: Sunday, May 30, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Hello sunshine.


Cautam zilele trecute cu disperare porumb prajit cu aroma de chilli. Bineinteles ca nimeni nu mananca asa ceva...sau doar 1 din 1000 de oameni (ceea ce nu e profitabil deloc pt producatorii acelui porumb). In fine trec peste caci ma pierd in detalii si va tin din timpul pretios, asta daca chiar citesti ce scriu si nu intri doar sa vezi filme si poze amuzante. Printre rafturile magazinului unde am gasit intr-un sfarsit "ambrosia" era si cel cu vinuri. In mjilocul raftului la loc de cinste langa Lacrima lui Ovidiu si alte soiuri alese statea...marea steluta a cui oare? Normal...a lui Gheorghe "GIGI OIER MARE DE PIPERA" Becali.
Gata nu mai zic nimic...caci incep sa ma enervez...si poate totusi nu am dreptul caci omul doar face un profit extra pe langa bani din bilete, cupe europene, vanzari de jucatori si bani din drepturi de televizare.


Click pe poza pentru marire

Ne auzim...curand.


P.S. Imi pare rau pentru calitatea pozei, este facuta cu telefonul meu de 200 de milioane de euro care nu are blitz.

Europa cocalara!

Posted: Monday, May 24, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


Era si timpul sa gasesc ceva nou cu care sa te plictisesc...si cand zic plictisesc...poate tu esti un coca sau o pitzi si chiar asa vezi Europa ca in poza de mai jos. Daca nu, atunci sa stii prietene poza asta e o gluma cu un mare continut de adevar. Vrei sau nu vrei, cam asa e vazuta si categorisita de catre cei care ne reprezinta la cules de capsuni, furat de posete, tencuit case, in afara granitelor noastre.
Totusi poate va ajunge poza la cine trebuie, si vom investi si noi ceva bani...cam pe acolo pe unde ne arata (Al-Qaeda), caci am auzit ca e un domeniu de investitii care nu are cum sa dea faliment, clienti sunt tot timpul.
Gata, te las...sa te delectezi sau sa te cultivi in cazul in care nu stii geografie.


Click pe poza pentru marire

Ne auzim...curand.

Prim ajutor sexos!!!

Posted: Sunday, May 16, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.


Discutam zilele trecute cu un prieten despre masuri de prim ajutor. Stau si ma intreb acum "Cum este pentru unele persoane sa sarute babe grase, la mare....sau boschetari fara dinti, la metrou?  Dar oare cum e sa fii putin lesinat....si sa vina o asistenta de 100 de kg sa iti faca masaj cardiac cu carnaciorii ei (in loc de degete)?"
 Urmatorul filmulet este dedicat celor care stiu sa aprecieze un "prim ajutor" facut cu pasiune si de catre sexul frumos...(dar cu adevarat frumos...nu ca Teo Trandafir)



Super Sexy CPR from Super Sexy CPR on Vimeo.




Ne auzim...curand.

P.S. Cam ciudat totusi, de ce au schimbat sutienele intre ele?

Barbati paranoici sau femei parsive?

Posted: Monday, May 10, 2010 by Ionut in Labels:
1

Hello sunshine.


A venit momentul pentru inca o noua capodopera. Si din nou, este una misogina, cu secrete despre femei. Asa ca prietene, citeste si urmareste cu atentie. Asta e lectia nr. 2. 
Stiu fetelor, sunt misogin, nici nu stiti de ce mai intrati pe site sa cititi pentru ca oricum sunt niste mambo-jambo ceea ce scriu. Sau nu. Sau poate e adevarul pe care vreti sa il ascundeti. (Hai ca devin putin paranoic dar imi sta bine, caci asa suntem toti in preajma voastra, nu-i asa amice?)
Filmuletul e simplu, scurt si la obiect. Poate chiar atat de simplu, incat draga mea ai sa spui ca e idiot.
Gata frate de suferinta, te las sa te documentezi. Ia-ti o foaie si un pix si noteaza tot ce e important in video.





Ne auzim...curand.


P.S. Filis, ai avut dreptate, este genial!!!

Zahar malefic?!

Posted: Monday, May 3, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Hello sunshine.

Cu siguranta iti aduci aminte reclamele "obosite" ale celor de la zaharul "Margaritar", in care lumea isi face bijuterii din cuburi/perle de zahar. Si stiu ca nu toata lumea era asa dornica sa manance bijuterii de la gatul "muierilor". Insa am gasit o reclama la zahar, care rupe gura targului. Ce e amuzant in urmatoarea reclama este legatura logica intre un penis de cauciuc si o cafea aromata, dar mai ales expresia fetei saracului baiat cand il vede pe masa pe nea "maciuca". Ai grija, poate te apuci sa incerci si tu altceva si iti da jumatatea o palma dupa ceafa cand incepi sa scoti catuse, lantul de bile si masti sado-maso. Am vorbit cam fara noima, de la inceput pana acum, dar sa fie oare, partea intunecata care ma atrage?









Ne auzim...curand.