Mai tare decat 3D?!

Posted: Friday, August 20, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Cu totii am auzit ce e aia 3D. Unii chiar am mers la filme de genul, sau am primit ochelari de la reviste. Si mai putini au chiar televizoare de genul acasa.
Este o experienta noua...grozava...dar chiar vrem ca monstrii si mingea de fotbal sa iasa din TV sa intre peste noi in casa? Aici tre` sa raspunzi tu...in mintea ta...sau chiar pe blog pe aici (te rog lasa-mi un comment sa ma simt si eu important si totusi patetic).

Ce mi-a trimis Filis, eu zic ca doboara 3D-ul. Sau cel putin in primele 10-15 secunde pana iti dai seama de "smecherie". Te las sa vezi despre ce e vorba...nu te mai retin.







Ne auzim...curand.

Jewish madar facar!!!

Posted: Saturday, July 31, 2010 by Ionut in Labels: , ,
4

Dupa o absenta indelungata I`m back baby! Nu am avut inspiratie, nu am gasit nimic interesant, nu te halesc, pe scurt mi-a fost lene. Hai gata, ca iti dau prea multa importanta. LMAO


Prima oara zici ca e cocalar, dar dupa chiar e amuzant omu, si nu e nici de prost gust. Al naibii jidan (nu sunt rasist), chiar m-a dat pe spate. Cine zice ca evreii nu sunt amuzanti, ci doar avari, atunci se inseala amarnic. Ochelarii si suvitele alea m-au facut sa imi sara si mucii de la ras. (Bine, recunosc am racit si am raspandit maladia tuturor ruptilor care se intalnesc cu mine.)

Uite de ce nu v-am scris, chiar nu stiu ce sa scriu, am o perioada de blackout total in creier, nu mai am idei, nici glume sarcastice, nimic. The horror, the humanity, ce se va intampla cu mine? Gata vorbaria degeaba, iata-l pe zionist.





Ne auzim...curand.

To cheat...or not to cheat?

Posted: Thursday, June 24, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Hello sunshine.


Salut. N-am mai scris de mult, pentru ca asteptam acest filmulet sa iasa. Glumesc, n-am mai scris pentru ca sunt in febra mondialului si a statului degeaba si nu am avut chef sa gasesc ceva inspiratie pentru un nou articol. Gata, acum ca m-am facut de ras, trec mai departe.


Cat de tare este coreeanca. Sau cat de prost e coreeanul. Bine ca totusi e in Coreea de Sud, caci daca era in Coreea de Nord cred ca il impusca sau mai rau, il dadea pe mana partidului.
Ce face "simpaticul" din imagine? Eu zic ca a inselat, altfel nu imi explic de ce il loveste in locul cu pricina. Totusi, unde e mandria lui de barbat? Mondialul, un lucru uimitor se intampla, si tu te lasi batut peste "oua" de fatuca? Si dupa ti-o mai iei si peste fata?
Gata, ca m-am invartit si m-am ametit, vorbesc fara noima. Te las sa urmaresti in liniste.





Ne auzim...curand.

P.S. America in finala.......yupeeeeeeeeeeee.( asta n-are nici o noima)

Geniu sau retard?

Posted: Wednesday, June 2, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.


Eu unul am ras 20 de minute fara oprire. Poate ca tipul face reclama la site-ul pe care este postat...sau poate ca vrea sa vada de ce e in stare romanul. Varianta cu retardatul care nu are viata si totusi se lauda cu o ferma level x, 123719273213 milioane de monezi galbene de pe monitor si 129371872312 XP...ceea ce e nasol sa ai atatia de x si p, caci sincer nu prea scrii multe cuvinte cu ele, e de mult tiparita in mintea mea. A...despre ce e vorba? Am uitat sa va zic despre ce e postul, de ce rad ca boul 20 min si de ce am impresia ca, "criza" scoate ce e mai "bun" din oameni pe foamea asta. Te las sa descoperi singur.


Click pe poza pentru marire


Ne auzim...curand.

P.S. Ignorati bara mea de Start in care apare cel mai bun jucator de poker din lume...pe care il intrebam cum se joaca 7 2 de culori diferite.

Becalizarea Romaniei!

Posted: Sunday, May 30, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Hello sunshine.


Cautam zilele trecute cu disperare porumb prajit cu aroma de chilli. Bineinteles ca nimeni nu mananca asa ceva...sau doar 1 din 1000 de oameni (ceea ce nu e profitabil deloc pt producatorii acelui porumb). In fine trec peste caci ma pierd in detalii si va tin din timpul pretios, asta daca chiar citesti ce scriu si nu intri doar sa vezi filme si poze amuzante. Printre rafturile magazinului unde am gasit intr-un sfarsit "ambrosia" era si cel cu vinuri. In mjilocul raftului la loc de cinste langa Lacrima lui Ovidiu si alte soiuri alese statea...marea steluta a cui oare? Normal...a lui Gheorghe "GIGI OIER MARE DE PIPERA" Becali.
Gata nu mai zic nimic...caci incep sa ma enervez...si poate totusi nu am dreptul caci omul doar face un profit extra pe langa bani din bilete, cupe europene, vanzari de jucatori si bani din drepturi de televizare.


Click pe poza pentru marire

Ne auzim...curand.


P.S. Imi pare rau pentru calitatea pozei, este facuta cu telefonul meu de 200 de milioane de euro care nu are blitz.

Europa cocalara!

Posted: Monday, May 24, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


Era si timpul sa gasesc ceva nou cu care sa te plictisesc...si cand zic plictisesc...poate tu esti un coca sau o pitzi si chiar asa vezi Europa ca in poza de mai jos. Daca nu, atunci sa stii prietene poza asta e o gluma cu un mare continut de adevar. Vrei sau nu vrei, cam asa e vazuta si categorisita de catre cei care ne reprezinta la cules de capsuni, furat de posete, tencuit case, in afara granitelor noastre.
Totusi poate va ajunge poza la cine trebuie, si vom investi si noi ceva bani...cam pe acolo pe unde ne arata (Al-Qaeda), caci am auzit ca e un domeniu de investitii care nu are cum sa dea faliment, clienti sunt tot timpul.
Gata, te las...sa te delectezi sau sa te cultivi in cazul in care nu stii geografie.


Click pe poza pentru marire

Ne auzim...curand.

Prim ajutor sexos!!!

Posted: Sunday, May 16, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.


Discutam zilele trecute cu un prieten despre masuri de prim ajutor. Stau si ma intreb acum "Cum este pentru unele persoane sa sarute babe grase, la mare....sau boschetari fara dinti, la metrou?  Dar oare cum e sa fii putin lesinat....si sa vina o asistenta de 100 de kg sa iti faca masaj cardiac cu carnaciorii ei (in loc de degete)?"
 Urmatorul filmulet este dedicat celor care stiu sa aprecieze un "prim ajutor" facut cu pasiune si de catre sexul frumos...(dar cu adevarat frumos...nu ca Teo Trandafir)



Super Sexy CPR from Super Sexy CPR on Vimeo.




Ne auzim...curand.

P.S. Cam ciudat totusi, de ce au schimbat sutienele intre ele?

Barbati paranoici sau femei parsive?

Posted: Monday, May 10, 2010 by Ionut in Labels:
1

Hello sunshine.


A venit momentul pentru inca o noua capodopera. Si din nou, este una misogina, cu secrete despre femei. Asa ca prietene, citeste si urmareste cu atentie. Asta e lectia nr. 2. 
Stiu fetelor, sunt misogin, nici nu stiti de ce mai intrati pe site sa cititi pentru ca oricum sunt niste mambo-jambo ceea ce scriu. Sau nu. Sau poate e adevarul pe care vreti sa il ascundeti. (Hai ca devin putin paranoic dar imi sta bine, caci asa suntem toti in preajma voastra, nu-i asa amice?)
Filmuletul e simplu, scurt si la obiect. Poate chiar atat de simplu, incat draga mea ai sa spui ca e idiot.
Gata frate de suferinta, te las sa te documentezi. Ia-ti o foaie si un pix si noteaza tot ce e important in video.





Ne auzim...curand.


P.S. Filis, ai avut dreptate, este genial!!!

Zahar malefic?!

Posted: Monday, May 3, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Hello sunshine.

Cu siguranta iti aduci aminte reclamele "obosite" ale celor de la zaharul "Margaritar", in care lumea isi face bijuterii din cuburi/perle de zahar. Si stiu ca nu toata lumea era asa dornica sa manance bijuterii de la gatul "muierilor". Insa am gasit o reclama la zahar, care rupe gura targului. Ce e amuzant in urmatoarea reclama este legatura logica intre un penis de cauciuc si o cafea aromata, dar mai ales expresia fetei saracului baiat cand il vede pe masa pe nea "maciuca". Ai grija, poate te apuci sa incerci si tu altceva si iti da jumatatea o palma dupa ceafa cand incepi sa scoti catuse, lantul de bile si masti sado-maso. Am vorbit cam fara noima, de la inceput pana acum, dar sa fie oare, partea intunecata care ma atrage?









Ne auzim...curand.

Ridicol sau Pasional?

Posted: Tuesday, April 27, 2010 by Ionut in Labels: , ,
4

Hello sunshine.

Am ramas masca. Am facut si eu postere in facultate, unele reusite altele mai putin reusite, dupa mintea mea de atunci. Insa mintea mea de acum este cam confuza din cauza idei de promovare a lui Horia Brenciu. Adica inteleg sa fie ceva romantic si in acelasi timp amuzant. Dar am impresia ca posterul lui este dincolo de amuzant atingand ridicolul. Si totusi, imediat, ceva ma trage inapoi spre romantic si amuzant. Cred ca am luat-o razna. Tu ce parere ai despre "capodopera" lui Horia?

Click pe poza pentru a mari


Ne auzim...curand.

Fotbal vs. Muzica clasica!

Posted: Tuesday, April 20, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Stiu domnisoara ca nu ti-a placut faptul ca am divulgat secretul vostru intregii populatii de barbati a planetei. Asa ca mai bine nu citesti nici postul urmator. Dar daca ai intrat, poti sa te uiti la video. De data asta nu imi mai dau eu cu presupusul cum ca barbatii sunt superiori si femeile inferioare. De data asta o zice o echipa de oameni destepti. Bine, filmul nu spune exact asta, dar se leaga de ce prefera sa faca seara un barbat si ce prefera o femeie. Baieti savurati asta, si va rog, in seara cea mare, nu faceti ca persoanele din sala.







Ne auzim...curand.


P.S. Multumesc lui M.M. Stoica, baietii stiu cine e, pentru film. www.mmstoica.ro

Totul despre femei!

Posted: Sunday, April 18, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Gata, dupa momentul de relaxare, a venit momentul pentru o noua "pilda" a la Ionut. Acum vorbesc special pentru noi barbatii, asa ca daca esti baiat/barbat, nu spune ca e prea lung filmuletul. Urmareste-l cu atentie, caci ai de invatat din el. Cu el am reusit sa ajung la performante extraordinare, you know what I mean hehe. Deja te vad dupa filmulet, relaxat pe canapea, in fata televizorului, si "raul necesar" langa tine vorbind, despre orice, cum le sta in obisnuita. Sunt sigur ca o sa devin un guru pentru tine, o sa facem o spirala doar a barbatilor (suna gay la naiba). Gata ca incep sa vorbesc prostii, vizionare placuta "dude".







Ne auzim...curand.




P.S. Daca nu stii cum sa opresti melodia din blog, scroll pana jos si ai playerul la dispozitie. (Simteam eu nevoia sa fac pe desteptul, daca tot am deslusit secretul femeilor)

Zambeste!

Posted: Saturday, April 17, 2010 by Ionut in Labels:
3

Hello sunshine.

Dupa un post despre foamete si saracie, atat de "greu" pentru minte si suflet, m-am gandit sa iti aduc un zambet pe fata.

Click pe poza pentru marire


Ne auzim...curand.


P.S. Cei care au zambit, macar pentru o secunda, atunci cand au vazut imaginea, sunt rugati sa lase un comment.

Melteni vs. Foamete!

Posted: Friday, April 16, 2010 by Ionut in Labels:
1

Hello sunshine.

Stiu ca te-ai gandit de multe ori, vai ce prost o duc cu banii, la scoala sau la munca. Viata asta e asa de nasoala, toate sunt impotriva mea. Si cel putin odata ai zis "imi doresc sa nu ma fi nascut in Romania". Meltenii cei doi din filmulet au zis si ei la fel si au plecat pe meleaguri mai "calduroase". M-au facut sa rad cu hohote, m-au enervat, dar cel mai tare m-au socat pentru ca nu si-au dat seama de fapt ca Romania, asa cum e ea, este mai buna decat cel putin o alta tara unde se intampla lucruri ca in poza de mai jos. Multumesc Filis pentru poza, dar socul este prea mare si mesajul nu trebuie sa ramana doar la mine. Asa ca ti-l trimit si tie, cu gandul ca macar pentru o secunda vei, vedea Romania cu ochi mai buni.


Urmareste mai intai meltenii si apoi trage un ochi peste poza, efectul va fi mai puternic. 









Click pe poza pentru marire


Ne auzim...curand.


P.S. Sper ca totusi emotia nu va fi asa de puternica, ca si pentru fotograf, caci nu te vreau pe constiinta.




Ilegal de proasta!

Posted: Wednesday, April 14, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.

Ai vrut showbiz autohton, uite aici mama lui de showbiz. Mai degraba l-ai putea chema "apogeul pitipoancelor", insa ilegal de proasta merge spus de asemenea.
Stau si ma gandesc, chiar asa mult conteaza ca aia da bine pe sticla, ca oricum rar se vede langa ceilalti invitati sau langa moderator? Spune si tu, chiar deschizi televizorul numai pentru silicoane si fund, sau pentru ca e amuzant Morar sau  chipes Mircea Badea (aici mint cu nerusinare, haha)? Am stat toata ziua si m-am gandit ce sa iti scriu, caci nu imi gaseam cuvintele ori de uimire ori de prea mult ras. Nu te mai plictisesc, vizionare placuta.






Ne auzim...curand.


P.S. Click pe play, acolo unde e fata lui Morar pentru soc.

Degetul magic!

Posted: Wednesday, April 7, 2010 by Ionut in Labels: ,
1



Hello sunshine.

M-a lovit peste noapte. De ce tot scriu eu la plural? Ar fi mai bine sa scriu mai personal. Asa ca trec direct la subiect. Sper ca ai mancat bine, te-ai odihnit, te-ai dus in multe vizite la nasi, bunici, fini, matusi, purcei, catei de Pastele care tocmai s-a terminat. Acum e randul sa trecem iar la treaba. Filmuletul nu are nici o legatura cu sarbatoarea. Dar ar fi patetic sa pun o cantare gospel, sau eu mai stiu ce cruci si icoane aparute in ipsos sau gel de par. Asa ca te las cu fratii astia dementiali. Eu unul nu m-am plictisit deloc la filmuletele lor, iar asta e cel mai amuzant.







Ne auzim...curand.

Ajutor...

Posted: Friday, April 2, 2010 by Ionut in Labels:
1






Hello sunshine.


Acum voi vedea daca ma citeste cineva sau nu. Trebuie sa fac o schimbare, caci nu se mai putea asa simplu, alb. Am o intrebare in stanga "Care este cel mai aratos skin pt blog?" Aveti mai jos cele 3 variante de skin pentru vizualizare, apoi va rog sa votati.




Astept raspunsurile voastre si va multumesc pentru ajutor.

                                           Ne auzim....curand.


P.S. Daca cineva are alta propunere, il rog sa o lase in sectiunea comments, sub forma de link.




Dupa 3 zile de voturi, greyzed castiga la limita de 1 vot. Multumesc celor care au votat.

Sampon...extraordinar!

Posted: by Ionut in Labels: , , ,
0



Hello sunshine.


Doamnelor si domnisoarelor, stiu ca e Saptamana Sfanta, sau a Patimilor sau cum se cheama ea. Va prezint, sau mai bine spus CNA va prezinta cel mai bun sampon impotriva caderii parului. Posibil unii dintre voi sa fi vazut deja acest spot, dar pentru cei care nu l-au vazut, va spun de pe acum. Produsul nu se gaseste in farmacii, asa ca nu va grabiti dupa ce vizionati sa iesiti pe usa.
Barbatilor o sa le placa, poate chiar o sa inceapa campanie acasa, de remediu impotriva caderii parului. Nu va mai retin cu vorbe plictisitoare, si va prezint FOLTENE (al doilea remediu eficient impotriva caderii parului).






Ne auzim...curand.

Fara titlu!

Posted: Saturday, March 27, 2010 by Ionut in Labels: , ,
0

Wow. De ce incep postul cu asa ceva, o sa realizati imediat ce terminati de citit. "This man is outstanding", zice un tip in filmulet. Chiar asa este. Mie mi s-a ridicat parul pe mana cand am vazut primul minut. Esref Armagan este dovada ca oamenii pot reusi sa faca lucruri extraordinare desi pare imposibil la inceput. Este omul care ne spune nu va mai plangeti ca nu va inteleg parintii, ca ati luat o nota mica la un examen sau ca soacra va critica gatitul.
Nu mai are rost sa va mai tin in asteptare, pentru ca eu sunt nimic pe langa Esref.






Ne auzim...curand.

Efectul decolteului!

Posted: Monday, March 15, 2010 by Ionut in Labels: ,
2

Toata femeile, cand isi incep cariera, automat isi desfac un nasture in plus la camasa, astfel incat superiorul sa aiba o mai buna vedere catre decolteu. Poate sunt misogin acum, fetelor, dar in 90% din cazuri, dupa parerea mea, asa este. Ce nu face o diploma si un CV impresionat, face un bust generos si un decolteu si mai si. Va las si pe voi sa vedeti, pe ce se bazeaza aprecierile mele.







Orice parerea ati avea asupra subiectului, nu puteti spune ca acest video nu v-a facut sa zambiti cel putin. Eu unul era sa cad de pe scaun de ras.




P.S. Nu va suparati doamnelor, pana la urma in spatele unui barbat de succes este o femeie puternica.




Ne auzim....curand.

Caritate sau nebunie?

Posted: Thursday, March 11, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Cu totii am facut acte de caritate in viata. Unii mai mari, altii mai mici. Insa sigur toti am dat 1 leu copilului din autobuz sau batranei de la coltul strazii, desi toti au aceeasi "poezie" si unii merita mai mult sau mai putin banii. Insa ce a facut omul asta, nu stiu inca unde sa incadrez. Sper sa ma ajutati voi, poate imi deschideti mintea.


http://www.pariori.ro/stiri/12424/a-lasat-mostenire-bilete-de-pariuri-cistigatoare.htm#

P.S. Uitati-va ce alte donatii a mai primit fundatia. Alea sigur sunt donatii originale.

Ne auzim...curand.

Motivat pana la capat!

Posted: Tuesday, February 16, 2010 by Ionut in Labels: , ,
1

Hello sunshine.


Am ramas uimit. Se pare ca si cei de la Nike, stiu sa faca reclame motivationale ca si cei de la Adidas. Ce au pus ei in miscare in acest spot, este ceea ce ne lipseste noua, atunci cand cadem fizic sau psihic in incercarea noastra de a reusi ceva. Toti am avut momente cand am vrut sa lasam totul balta, doar pentru ca nu mai puteam de durere de picioare/maini sau pentru ca toata lumea era impotriva noastra, dobitocul de sef vroia sa ne puna bete in roate neaparat, indiferent de proiect, colegul invidios ti-a furat ideea si s-a laudat cu ea. Mai multe insa va las sa comentati voi, daca chiar citeste cineva ce scriu eu aici .



Ne auzim...curand.

Fan infocat!

Posted: Saturday, February 13, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


De data asta ma adresez fanilor sportului rege (adica fotbalul fetelor). Toti am sustinut sau inca sustinem cate o echipa de fotbal, mai mic sau mai mare, locala sau internationala. Toti am urlat, am injurat, ne-am bucurat cand acestia au castigat sau au pierdut.
O categorie speciala a fanilor fotbalului, sunt suporterii americani (care il mai numesc si soccer, blasfemie). Insa cine ar fi crezut ca la ei, femeile sunt asa infocate incat sa faca asemenea gesturi. Baieti va las sa va delectati, si sa va si mirati, oare sunt adevarti?


http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/international/2010/02/03/mexiko-fussball-fan/sexy-fan-zeigt-busen-im-video.html

Ne auzim...curand.

Super bowl = Super cash!

Posted: Friday, February 12, 2010 by Ionut in Labels: , , ,
0

Hello sunshine.


Toata lumea stie ce este fotbalul american. Insa putini stiu ca finala unui sezon intreg se numeste Super Bowl. Si aproape foarte putini stiu cati bani se castiga din acest eveniment care tine 4 ore. Ganditi-va doar ca un spot de 30 de secunde, in oricare sfert, costa 2-3 milioane de dolari. Wow. Asta da pret de criza. Iar profitul pe anul trecut a fost de 206 milioane de dolari, cand cei de la NBC transmiteau evenimentul. Anul acesta, cei de la CBS inca nu au difuzat cifrele exacte.

Unele din aceste spoturi sunt chiar amuzante, altele sunt doar banale. Dar mai multe va las pe voi sa vedeti si sa va dati cu parerea.



P.S. Ca sa vezi meciul in direct la TV, trebuie sa platesti o suma in jurul a 50 de dolari. Anul acesta 100 de milioane de americani au platit ca sa vada meciul.


Ne auzim...curand.

Avatar vs. Pocahontas!

Posted: Thursday, February 11, 2010 by Ionut in Labels: , , , ,
0

Hello sunshine.


Toata lumea cred ca a vazut cea mai noua capodopera a lui James Cameron, mega-incasatorul de bani, AVATAR.
Cand am cautat sa imi iau si eu filmul, am gasit la commenturile lasate de cei care l-au vizionat, un tip cu o afirmatie care iti da de gandit, macar pentru o secunda.
Iata ce spune "gagiul" (scuze pentru calitatea imaginii):


Va las pe voi sa trageti concluziile.

Ne auzim...curand.

Long time ago!

Posted: Wednesday, February 10, 2010 by Ionut in Labels: ,
1

Hello sunshine.


Nu ne-am mai auzit de mult, desi stiu ca nu am cititori, sau cei care m-au citit au ajuns dezamagiti de lunga mea pauza. Sa tot aproape un an de cand nu am mai postat ceva pe "bloguletul" meu simpatic.
Promit ca de-acum sa nu mai iau pauza mai lunga de o saptamana.

Pana una alta, va las in compania simpaticei blonde din videoclip (ce tampenii mai posteaza unii pe youtube, dar cine stie cum ajung si eu acolo).



Ne auzim...curand.